Mirësevini në Katalogun Online të Bibliotekës së Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Durrës

Katalogu ofron në formatin digjital artikujt, kërkimin shkencor dhe disertacionet e të gjithë stafit akademik të UAMD


Biblioteka e Universitetit "Aleksandër Moisiu", Durrës
Projekt i realizuar më Shtator, 2014.
Developed by: Erjon Sulaj & Venera Alliaj

Powered by Koha